Секретар Київради відповів офісу Президента на критику за друк спецперепусток

Автор: Любава Лисичкіна
22:15 08.04.2021

Раніше в ОПУ заявляли, що з боку столичної влади завдання «не було виконане належним чином».

Секретар Київради Володимир Бондаренко в ефірі програми «Погоджувальна рада» на телеканалі «Київ» відповів на закид Офісу Президента, що нібито столична міська влада не забезпечила достатню кількість спецперепусток на транспорт, зокрема — для медпрацівників.

Бондаренко запропонував у відповідь перевести органи центральної влади на дистанційну роботу.

«Я б запропонував центральним органам виконавчої влади повернути 81 тисячу спецперепусток, які вони  отримали. Я вважаю, за ці 81 тисячу ми точно забезпечимо усіх медпрацівників. А центральні органи виконавчої влади, мабуть,  є сенс трошки перевести на дистанційну роботу, і хоча б прислухатися до тих рекомендацій, що дає МОЗ, якщо вони не прислуховуються до рекомендацій місцевої влади», — сказав він.

Зауважимо, що, в ОПУ закликали також міську владу повідомити керівникам компаній про переведення працівників на дистанційний режим роботи, хоча органи центральної влади продовжують працювати у звичному режимі.

Нагадаємо, Київ з 5 квітня посилив карантинні обмеження. У місті закрили всі школи і дитячі садочки, заборонили проведення ярмарок, а громадський транспорт працює за спецперепустками. Обмеження діятимуть мінімум до 16 квітня, але їх вже планують подовжити до 10 травня.

Останні новини