Фу! Клас! Гидота. Смачно! Тепер можна побачити, що їдять в різних арміях світу

Автор: Любава Лисичкіна
23:23 29.04

YouTube-шоу «Бажаю смачного», де військовий разом із цивільними тестує сухпайки, запустили «Армія TV» (Військове телебачення України).

Як повідомляється, під час випусків дегустуватимуть українські та закордонні сухпайки. Ведучий шоу – молодший сержант Володимир Кравчук.

Перша наша гостя – ведуча проєктів на «Телебаченні Торонто» та «Ебаут», співзасновниця «Дикого театру» Ярослава Кравченко. З нею Володимир Кравчук куштує шведський сухпай.

У проєкті «Бажаю смачного» молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестуватиме такі сухпайки.

“Ви, звісно, вже могли бачити огляди сухпаїв від військових. Зазвичай їх цікавлять дуже практичні речі. Або бачили, як сухпаї куштували цивільні ютубери, для яких це просто ржака. Ми ж в цьому проєкті вирішили поєднати досвід військових і цивільних. І цього разу розпаковка сухпая стала ще й приводом поговорити про різницю їхніх досвідів і сприйняття реальності навіть у питаннях іжі”, – говорять автори проєкту.

Довідково:

Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість учасників команди має бойовий досвід. До російського вторгнення вони працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер поєднують військову службу із роботою за медійним фахом.

До слова, випускники столичного університету розробили потужну оборонну турель (відео).

Останні новини