Поповнення у Київраді. Нова депутатка зайняла крісло Омельченка

Автор: Галина Ворона
12:39 03.02.2022

У Київський міській раді нова депутатка Інна Ярмоленко. Вона представлятиме партію "Єдність" замість Олександра Омельченка, який нещодавно помер.

Інна Ярмоленко приняла присягу сьогодні, 03 лютого, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради ІХ скликання.

Я урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді міста Києва та народові України. Неухильно дотримуватися Конституції України та Законів України. Сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи та законні інтереси громадян. Сумлінно виконувати свої посадові обов’язки», – сказала Інна Ярмоленко.

Вона працюватиме у складі депутатської фракції “Єдність”.

Читайте також: Стійка на голові, піднімання Кличків та ДТП: чим запам’ятався Олександр Омельченко

Зауважимо, Інна Ярмоленко є 14-м номером в єдиному виборчому списку “Єдності”. У територіальному виборчому списку вона набрала 912 голосів.

Про Інну Ярмоленко відомо, що вона працювала заступницею комерційного директора Фірмової мережі “Київхліб”

Нагадаємо, 25 листопада на 84-ому році життя помер колишній мер Києва та голова КМДА, депутат Київради IX скликання Олександр Омельченко. За кілька днів до смерті Омельченка було госпіталізовано з коронавірусом. Фракція “Єдність” представлена у Київській міськраді 14-ма депутатами. Офіційно її очолював 83-річний Олександр Омельченко. Наразі у Київській міській раді працюють 120 депутатів з 7 фракцій політичних партій.

Останні новини