Береза йде у мери Києва, а його команда – до Київради

12:41 12.08.2020

Політик Борислав Береза на майбутніх місцевих виборах буде балотуватись на посаду мера Києва, а його команда ЕкоПартії про яку наразі мало хто знає, братиме участь у виборах до Київради.

Про це Борислав Береза повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Стомився ставити собі одні й ті самі питання: Чому моє улюблене місто не виглядає, як Будапешт, Брюгге, Страсбург й тим паче Відень? Чому в цих містах гарні дороги, чітко налагоджена інфраструктура, збережені історичні пам’ятки і потоки туристів? А в нас, натомість, лише незаконна та хаотична забудова, знищення зелених зон, засмічення й загазованість, погані дороги й величезні затори?” – каже він.

На думку Берези, до такого стану столицю довели попередні керманичі – “випадкові люди, які не мали ані конкретної стратегії, ані власного бачення щодо майбутнього нашої столиці”.

Він впевнений, що ситуацію можна змінити на краще, “потрібно лише вигнати з кабінетів старих корупціонерів та не дозволити завести нових, в купі з черговими брехунами, пройдисвітами й квартальцями”. 

Зазначимо, у 2015 році Борислав Береза вже балотувався на посаду міського голови Києва. Тоді він йшов під на вибори від Партії рішучих громадян і посів друге місце, поступившись чинному меру Віталію Кличку. ЕкоПартія, про яку пише політик, наразі нікому не відома і у реєстрі політичних сил не значиться.  

Читайте такожДе в Києві жити добре: ревізія мікрорайону на Виноградарі – репортаж

“Великий Київ” розбирався, хто такий Борислав Береза та яким мером він може сати у випадку перемоги на виборах – читайте наші матеріали про нього тут.

Останні новини