Арестович пішов від Єрмака та з делегації ТКГ – ЗМІ

Автор: Галина Ворона
21:15 17.01.2022

Олексій Арестович звільнився з посади позаштатного радника голови Офісу президента Андрія Єрмака та спікера делегації України в ТКГ з урегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це сам Арестович заявив одному з українських телеканалів.

Він уточнив, що звільнився за власним бажанням через “особисті причини” і в наступній зустрічі ТКГ вже не братиме участі.

Водночас Арестович зазначив, що ця інформація поки “не офіційна”.

Читайте також: Квартира вигорає за 7 хвилин: машина Арестовича півтори години блокувала роботу пожежників 

Нагадаємо, Олексій Арестович займав посаду позаштатного радника голови Офісу президента з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони від 1 грудня 2020 року. Від 28 жовтня 2020 року був спікером делегації України в ТКГ щодо Донбасу. За час перебування на посадах він прославився своїми скандальними висловлюваннями. Наприклад, на прохання писати українською послав на х*й”.

Крім того, Арестович потрапив у скандал через сексизм, хамство й агресію. Згодом Офіс президента закликали відреагувати на поведінку свого офіційного речника.

А ще спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович вважає, що Україна на відміну від Росії має право називатися Руссю.

Читайте також: Екс-глава МОЗ Степанов запідозрив у Арестовича психічне захворювання. Той сказав, що “АТО – це курорт для хлопчиків”

Останні новини