Завкафедри журналістики університету ім. Грінченка звільнився через примусову вакцинацію – ЗМІ

Автор: Тетяна Сененко
12:43 19.10.2021

Днями з’явилася інофрмація про звільнення завідувача кафедрою журналістики університету ім. Б. Грінченка. Зокрема, про це повідомляло видання depo, посилаючись на “власні джерела”.

Йшлося про Віталія Гандзюка – завідувача кафедрою журналістики та нових медіа університету. До вчорашнього дня, 18 жовтня, на сайті Інституту журналістики була вказана інформація, що саме він очолює цю кафедру. Уже 19 жовтня на сайті вказано, що завідувачкою кафедри є Інга Погребняк.

На Fасевоok-сторінці Віталія Гандзюка зазначено, що він досі працює в університеті.

Журналісти звернулись до Інституту журналістики за офіційним коментарем з приводу причин звільнення завкафедри журналістики, проте відповідь поки не надійшла.

Читайте також: Недешева вакцинація: поштар хоче мільярд за щеплення, до якого його змушують

Ситуацію прокоментував сам Віталій Гандзюк. Він підтвердив своє звільнення з університету. Проте причин не вказав. Зазначив лише, що це було його рішення і жодних претензій до університету в нього немає. Також уточнив, що перейшов на іншу роботу, не уточнюючи деталей, пише Київ.Медіа.

Чутки про звільнення завідувача кафедрою начебто через примусову вакцинацію проти коронавірусу поширювалися серед студентів – власне й з їх слів була написана інформація про причини звільнення Віталія Гандзюка.

Досі він працював у Вінницькому педагогічному університеті, де також кілька очолював кафедру журналістики.

До слова, у МОЗі розширять перелік професій, для яких вакцинація стане обов’язковою.

 

Останні новини