У Бучі відкрили Veteran Hub – місце створене, щоб служити ветеранам та їх сім’ям.

Автор: Любава Лисичкіна
23:45 22.10.2021

Виникла ідея створення такого місця у 2016 році. Наразі ця територія - поза політикою, релігійними переконаннями і бізнесом.

Як зазначається, це простір, де ветеранів вислухають і підтримають, нададуть консультацію психолога, допоможуть розібратися з документами, сприятимуть у пошуку роботи.
За словами  ініціаторів хабу, тут вони зможуть бути своїми серед своїх і знати, що їх зрозуміють і почують. А ще тут можуть зустрічатися дружини, батьки і діти ветеранів.
“Виникла ідея створення такого місця у 2016 році, – розповів виконавчий директор Veteran Hub Артем Денисов. – Через два роки випробовувань Veteran Hub відчинив свої перші двері у Києві, потім Вінниця та Дніпро, вчора Іванків, сьогодні- Буча. Я хочу підкреслити, що це місце створене, щоб служити ветеранам та їх сім’ям”.
Проект реалізується у співпраці з IREX in Ukraine в рамках Програми реінтеграції ветеранів за підтримки Державного департаменту США.
Кожен причетний до ветеранського руху може стати учасником Veteran Hub: від волонтера до звичайної людини, якій цікаво зрозуміти ветеранський спосіб життя.
Графік роботи: середа ,п’ятниця, 13:00-18:00.
До слова, у Києві шість родин загиблих АТОвців отримають компенсації замість землі.

Останні новини