Ремонт доріг в столиці: “Київавтодор” поділився планами на 2022 рік

Автор: Володимир Хлєбников
11:59 30.12.2021

Протягом 2021 року на капітальні та поточні середні ремонти автодоріг в Києві витратили приблизно 2,7 млрд грн.

Про це повідомив в.о. генерального директора КК “Київавтодор” Олександр Федоренко.

За його даними, ремонти відбуваються по всіх районах столиці, загалом це понад 80 об’єктів. Близько 20 об’єктів — це капітальний ремонт вулиць магістрального та районного значення, інші — поточний середній ремонт (‎тротуари, велодоріжки, проїзна частина).

Зокрема, “Київавтодор” виконав капітальний ремонт на проспекті Степана Бандери, вулиці Милославській (Троєщина), вулиця Борщагівська (Шулявка), Індустріального шляхопроводу.

Читайте також: Даєш метро в 2222 році! Мешканців Виноградаря розлютила “показова активність” метробудівців

Також реконструювали вулицю Андріївську, Пейзажну алею, колектор зливової каналізації на вулиці Вересневій на Новій Дарниці.

В ефірі “Громадського радіо” Федоренко також розповів, що про плани дорожників на наступний рік. Так, у 2022 році зокрема планують відремонтувати такі ділянки:

  • вулиця Льва Толстого й Івана Франка;
  • проспект Героїв Сталінграда, що на Оболоні;
  • вулиця Бориса Мозолевського в Голосіївському районі;
  • вулиця Липківського в Солом’янському районі;
  • вулиця Татарська в Шевченківському районі;
  • вулиця Довженка від Шулявського шляхопроводу до вулиці Олеги Теліги, що замкне Малу кільцеву дорогу, яку планують також відремонтувати від Жулянського шляхопроводу до повороту на вулицю Київську (веде на Вишневе)

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва стартував масштабний ремонт вулиці Ентузіастів. Це перший капітальний ремонт вулиці з 1981 року.

Останні новини