Памп-трек та набережна з фонтаном: яким буде парк на озері Срібний кіл (ФОТО)

16:54 10.11.2021

У Києві презентували проєкт майбутнього парку на озері Срібний кіл між станціями метро "Осокорки" та "Позняки".

Як повідомляється на сторінці парку у Facebook, у зв’язку з надскладною епідеміологічною ситуацією у Києві та через відповідні обмеження «червоної зони», вирішили відмовитись від проведення громадських обговорень проєкту парку «Срібний Кіл» у звичному форматі та провести їх в онлайн форматі.

Зазначимо, що будівництво парку буде розбито на п’ять черг.

Тут будуть і спортивні майданчики, майданчик для гри в теніс, кілька дитячих ігрових майданчиків, інклюзивний оглядовий майданчик, зона тихого відпочинку, зона для вигулу собак, памп-трек, набережна з фонтаном, амфітеатр з фонтаном, альтанки та багато іншого. 

Будь-хто може ознайомитись з усіма матеріалами проекту та надати свої пропозиції або зауваження шляхом заповнення спеціальної форми. Кожна пропозиція та зауваження будуть опрацьовані в тісній комунікації з проєктантом та будуть враховані для другого етапу обговорень.

Подати пропозиції можна до 22 листопада. 

Другий етап буде проводитись у форматі онлайн-трансляції. Будуть обговорені пропозиції та зауваження, які були надані громадою під час першого етапу. Відповідно за результатами другого етапу буде затверджено остаточний перелік правок та доповнень, які будуть рекомендовані до внесення в проєкт.

Нагадаємо, раніше стало відомо, яким буде парк «Радунка» після оновлення (ФОТО).

Останні новини