Охоронець паркінгу вклав на лікарняне ліжко водія за неправильну парковку

Автор: Галина Ворона
17:37 12.11.2021

Охоронець паркінгу у центрі міста так захопився наведенням ладу, що побив по голові водія, який "не так" припаркував своє авто. Чоловіка доправили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Його кривднику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як розповіли у столичній поліції, інцидент стався на вулиці Златоустівській.

Слідчо-оперативна група та оперативні співробітники з’ясували, що між охоронцем паркінгу та 40-річним власником іномарки стався конфлікт. 

Охоронцю не сподобалось, як водій припаркував своє авто біля виїзду з паркінгу, тож він підійшов до власника автівки та вдарив його по голові. Побитого чоловіка госпіталізували у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою. Наразі його прооперували.

Порушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Дніпропетровщини, 1982 року народження.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Фігуранту оголосили про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Читайте також: Відео дня. Двоє хлопців побились за футболку в магазині секонд-хенду 

Нагадаємо, музиканта та автора пісень гурту KAZKA жорстоко побили у Києві – його прооперували

Останні новини