Наша пісня гарна, але не нова. Зеленський у новому відео говорив про закриття телеканалів, але не забув згадати про “Рошен”

Автор: Любава Лисичкіна
22:36 05.02.2021

Президент України Володимир Зеленський записав нове відео-звернення, темою якого стала доцільність блокування телеканалів, афілійованих з Віктором Медведчуком. При цьому, розмовляв Зеленський російською мовою.

У новому 15-хвилинному  відеоблозі Володимир Зеленський говорив російською – мовляв, так зрозуміють ті, хто до української ставиться з недовірою.

Президент намагався  пояснити українцям, чому ухвалив   рішення про санкції відностно телеканалів і чому саме зараз. Зрештою, не зазначивши жодного прізвища, почав згадувати торговельні марки.

“Скажіть, а чому тоді на каналах ярого борця з російською пропагандою і її агентами – цих самих агентів в останні три дні показують частіше, ніж рекламу вашого нового масла “Рошен”? Що ж це таке? Це настільки хитра стратегія, що нікому не зрозуміло”, – заявив президент.

Варто зауважити, що телевізійної реклами масла “Рошен” – не існує в природі.  

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року президент України Зеленський ввів у дію рішення РНБО “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо нардепа від ОТЗЖ Тараса Козака. Також на 5 років ввели санкції проти каналів 112-Україна, NewsOne, ZIK – Новий формат, Аріадна ТВ, ТВВибор, Партнер ТВ і Лідер ТВ, телерадіокомпанія 112-ТВ, НОВИНИ 24 ГОДИНИ, Нові комунікації.

Літаки нардепів від ОПЗЖ Медведчука й Козака також потрапили  під санкції РНБО.

П’ятий президент України Порошенко політично підтримав, рішення РНБО “як таке, що направлене на захист України”, але не розуміє, чому Зеленський чекав аж два роки, коли проросійська істерія на каналах набрала небачених раніше обертів.

 

Останні новини