Мендель запускає власне шоу на ТБ

Автор: Тетяна Сененко
18:14 15.03.2021

Прессекретар президента України Юлія Мендель буде вести щотижневу передачу на державному телеканалі "Дом", що транслюється на окупованих Росією територіях України. Пілот проєкту можна побачити вже сьогодні

Про це йдеться у повідомленні телеканалу “Дом” у Facebook

“На цьому тижні на Телеканал Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу “Погляд з Банкової з Юлією Мендель”. Це авторський проект прес-секретаря президента України”, – повідомляє канал.

Повідомляється, що Мендель коментуватиме актуальні події і буде “ділитися своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу”.

Сама ж прессекретарка президента цю новину підносить як роботу над налагодженням діалогу з українцями за лінією окупації.

“Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії”, – пише вона.

Нагадаємо, раніше Мендель дала велике інтерв’ю, яке уже “розібрали на цитати”, зокрема там вона  розповіла, що її співбесіда на посаду відбувалася у форматі пресбрифінгу перед вісьмома людьми. Спочатку вона, на той час журналістка The New York Times, ніби-то навіть не планувала подавати резюме на посаду прессекретаря президента.

А нещодавно вона  посперечалася зі шведським економістом, старшим науковим співробітником Atlantic Council Андерсом Аслундом у коментарях до статті про те, що президент готовий кинути виклик будь-якому олігархові. Тепер Аслунд вимагає вибачень.

Пані Мендель славна своєю здатністю потрапляти у скандали, або власноруч їх створювати. Це можуть бути подвійні контекстів,  як от у повідомленні про хворобу президента “На жаль…президент почувається добре”. Або ж і взагалі пані Юля може кинутися на журналіста, захищаючи Гаранта, як це було з Сергієм Андрушком.

Останні новини