На залізничному вокзалі відкрився інформаційний пункт рекрутингу до армії

Автор: Галина Ворона
11:52 07.05

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до української армії.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Пункт розташований в центральному вестибюлі вокзалу, між головним інфопоінтом та входом до зали №3.  Тут спеціально навчені працівники “Укрзалізниці” надаватимуть інформацію про вакансії у ЗСУ та відповідатимуть на поширені питання про посади у військових підрозділах.

Як зазначається, цей пілотний проєкт має на меті прозоро інформувати людей про можливості ефективної допомоги Силам оборони України та стимулювати до добровільного залучення на військову службу.

Кожного тижня в Україні відкриваються центри рекрутингу української армії. За декілька місяців їх мережа буде по всій Україні. У будь-якому центрі до лав Сил оборони може долучитися людина з будь-якого регіону. Це можливо, навіть маючи на руках повістку для уточнення облікових даних. Тому інформаційні пункти на залізничному вокзалі дозволять нам максимально донести цю інформацію до громадян“, — зазначила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

За словами члена правління АТ “Укрзалізниця” Олександра Перцовського, Київський вокзал щоденно проходять понад 20 тисяч людей, тому тут буде зручно інформувати українців про можливості долучитися до лав Сил оборони.

Читайте також: “Слуга” Безугла каже, що чоловіків прилаштовують на ТК “Суспільне” заради броні від мобілізації. Доказів не надала 

Нагадаємо, в останній день квітня у столиці з’явився перший Центр рекрутингу української армії.

Останні новини