Комітет Ради не зміг розглянути постанову про відставку Авакова

17:55 10.06.2020

Правоохоронний комітет Ради не зміг розглянути постанову про відставку міністра Арсена Авакова, тому що, за їхніми словами, це питання зараз неважливе.

Про це повідомляється у Instagram партії “Голос”, яка була ініціатором постанови.

У політсилі вважають, що насправді основна причина – бюрократична: за 6 днів проект постанови так і не дійшов до комітету.

У нашій нібито діджиталізованій державі документ про відставку міністра не зміг за 6 днів подолати відстань у 200 метрів — від будівлі парламенту до будівлі комітетів. Дивує, як правоохоронний комітет розставляє свої пріоритети”, – каже Андрій Осадчук.

Читайте також: Аваков хоче 2,6 млрд грн з “антикоронавірусного фонду” на доплати силовикам

Нагадаємо, в Україні піднялась хвиля протестів проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова після кількох резонансних справ, а саме – згвалтування в Караглику та стрілянини в Броварах. Зокрема у центрі столиці пройшли кілька акцій з вимогами відставки Авакова (РЕПОРТАЖ). Під час акції під Верховною Радою спалили “поліцейського бобіка”. ЛГБТ-спільнота також вийшла на мітинг проти Авакова (ФОТО).

Після цього у Раді зареєстрували постанову про звільнення Авакова. Президент Володимир Зеленський у відповідь на заклики про звільнення глави МВС сказав, що кращого на нього немає.

Останні новини