Хоч повмирайте? Депутати “вибивають” для Броварської клінічної лікарні пакет для лікування інфарктів та інсультів

Автор: Любава Лисичкіна
17:37 04.06.2021

Депутати фракції “Європейської Солідарності” звернулися до органів державної влади щодо надання Броварській багатопрофільній клінічній лікарні пакету для лікування інфарктів та інсультів.

Як ідеться у повідомленні обласної  “Європейської Солідарності”, депутати про відсутність пакету дізналися на початку травня.
“Як таке стало можливим в країні, де смертність від серцево-судинних хворіб є на першому місці за кількістю смертей на тисячу населення? Проаналізувавши факти, можна прийти до висновку, що в країні (під керівництвом “чемпіонів по боротьбі з ковідом”) елементарно не вистачає коштів для забезпечення надання всіх медичних пакетів. І кожен місяць відбувається “гра” з наданням (чи не наданням) “медичних пакетів” для лікування тих чи інших хворіб. ”, – констатують в Броварській «ЄС».
Депутати стурбовані тим, що   ця “гра” коштуватиме  українцям здоров’я, а декому і життя.  Тому стежитимуть  за станом забезпечення місцевої лікарні всіма необхідними “медичними пакетами” для обслуговування та лікування хворих.
До слова, Порошенко попросив Зеленського не з ним воювати, а відповісти, чому ми купуємо вугілля у окупантів.

Останні новини