Дитячий центр на Троєщині отримав власну сцену, про яку мріяв понад 30 років

Автор: Галина Ворона
19:46 13.09.2021

Центр дитячо-юнацької творчості на Троєщині, який працює вже 32 роки, завдяки Громадському бюджету отримав власну велику сцену. Її відкрили днями біля ЦДЮТ на вулиці Каштановій, 5.

Про це повідомляє Київська міська рада.

Як розповів голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Ратніков, раніше діти займались хореографією, сучасними танцями, вокалом та ставили концертні номери у непристосованих приміщеннях. Тепер вихованці дитячих творчих колективів зможуть отримати навички виступів на великій сцені.

У теплу пору року сцену використовуватимуть вихованці закладу, які отримують позашкільну освіту в гуртках та творчих колективах відділів художньої творчості, спортивно-оздоровчої роботи та декоративно-ужиткового мистецтва. Також тут проводитимуться святкові заходи – День відкритих дверей, День захисту дітей, майстер-класи, пленери, виставки, заходи літнього клубу “Острів скарбів” та інші.

Читайте також: Поля для футболу, баскетболу, волейболу, тенісні корти. Святошинці отримали новий стадіон вартістю 3 млн грн 

Нагадаємо, у столиці саме триває голосування за проєкти “Громадського бюджету”, які втілять у життя у наступному році.

Останні новини