Актор звинуватив охоронців ТРЦ “Гулівер” в катуванні сина: погрожували вирізати очі

Автор: Марія Супрун
13:20 06.10.2021

Український продюсер, режисер та актор Юрій Рудий заявив, що охорона столичного ТРЦ "Гуллівер" катувала його сина. Його били до втрати свідомості та погрожували вирізати очі.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

“Сталась не приємна ситуація. Мого сина побила охорона ТРЦ “Гулівер”. І не просто побили, а катували в кімнаті охорони, забравши всі речі, на давши можливості ані подзвонити мені чи викликати поліцію”, – пише Юрій Рудий.

За його словами, син з другом підходили до ескалатора на виході з супермаркету “Сільпо” і у них виникла суперечка з охоронцем.  Сварка переросла в бійку, на яку підбігли ще кілька охоронців, скрутили хлопців та завели в кімнату охорони.

“Били мого сина доки він не втратив свідомість, його другу дісталось значно більше, в нього зламані ребра. Коли мій син прийшов до тями, охоронець взяв ніж і почав крутити біля обличчя з погрозами, що виріже йому очі. Їх тримали в полоні та катували близько двох годин, потім відпустили з погрозами, що якщо хлопці напишуть заяву в поліцію, то вони їх знайдуть і вб’ють”, – додав актор.

Зазначається, що вони написали заяву в Печерський відділок поліції та з’їздили на експертизу щоб зняти побої.

Нагадаємо, на Подолі побили хлопця за пофарбовані губи, правоохоронцям теж дісталось (ВІДЕО).

Останні новини