Кабмін виділив кошти на реконструкцію моста Патона: подробиці

19:13 21.08.2022

Кабінет міністрів перерозподілив кошти резервного фонду держбюджету, направивши, зокрема, 35 млн грн на реконструкцію моста Патона в Києві.

Кабмін виділив кошти на реконструкцію моста Патона: подробиці
Світлодіодне освітлення

Відповідні зміни передбачені постановою № 917, оприлюдненою на сайті уряду.

Кошти виділено Мінінфраструктури для Державного агентства інфраструктурних проєктів “на реставрацію з пристосуванням мосту ім. Патона через Дніпро у Києві та підходів до нього“.

Крім того, було виділено 115 мільйонів гривень для Державної митної служби на завершення реконструкції міжнародних автомобільних пунктів пропуску “Красноїльськ — Вікову де Сус” та “Дяківці — Раковець” на кордоні Чернівецької області з Румунією.

Читайте також: На мосту Патона знову помітили водоспад: комунальники пояснили його причину

Ще 100 мільйонів гривень направлено на будівництво, реконструкцію та облаштування міжнародного автомобільного пункту пропуску “Ягодин” на кордоні Волинської області з Польщею.

Раніше вказані кошти передбачалося направити на закупівлю лікарських засобів, імунобіологічних препаратів (вакцин), медичних виробів, допоміжних засобів до них та медичного обладнання. Таким чином суму на ці цілі зменшили з 500 млн грн до 250 млн відповідно.

Читайте також: І березняківцям зручніше, і мосту Патона вільніше: маршрутку №211 пропонують пустити через Дарницький міст

Великий Київ у Google News

підписатися