Зручна доставка ігристого вина з гіпермаркету до вашого святкового столу

17:06 22.12.2021

Смачне ігристе вино стане чудовою альтернативою класичному шампанському.

У категорії https://fozzyshop.ua/300333-vina-igristye ми зібрали для вас широкий асортимент найсмачніших вин з бульбашками. Порадуйте себе на свята келихом ігристого, замовляйте доставку з інтернет-гіпермаркету FOZZY. Доставка свіжих продуктів та необхідних товарів здійснюється по всій Україні щодня!

Ігристості вину надає повторне бродіння, яке відновлюється у весняний період. Процес, який раніше  вважався недоліком, подарував популярний аналог шампанського – ігристе вино.

Ігристі вина виробляють за методом шампанського. У закупореній пляшці при настанні тепла починається повторне бродіння через наявність цукру. Такий процес триває протягом півтора року.

Напій буває декількох кольорів залежно від сорту винограду, що використовується:

  • білим або золотистим;
  • рожевим;
  • червоним.

Також, як і столові вина, ігристі бувають: солодкими, напівсолодкими, напівсухими та сухими.

Для виробництва якісного ігристого вина використовують 3 найбільш підходящі сорти винограду.

Дегустація ігристих вин

Гарно подати пляшку ігристого можна у спеціальному відерці, наповненому льодом та водою, для підтримки оптимальної температури.

Щоб бульбашки повітря красиво грали, важливо вибирати фужери, загострені донизу. Також підійдуть вузькі келихи витягнутої форми, що допоможе яскравіше розкрити аромат вина. Щоб уникнути великої кількості піни, наливаючи напій, тримайте пляшку під кутом 35-40 градусів, притримуючи денце.

Вдалі закуски до ігристого вина:

  • тарталетки або багет з олією та червоною ікрою;
  • фруктові, сирні нарізки;
  • легкі салати, з великою кількістю зелені;
  • страви з м’яса та птиці.

Особливо вдалим вважається поєднання із солодким або десертами, наприклад, з бісквітами та морозивом, солодкими капкейками. Ігристе вино універсальне і підійде практично до будь-яких страв на столі.

Замовляйте улюблені напої на сайті fozzyshop.ua. Ми зібрали широкий асортимент напоїв, які стануть вдалим доповненням до ваших страв. Швидка і зручна доставка продуктів додому – замовляєте, і ми дбайливо доставимо необхідні товари по всій Україні. Купуйте вигідно разом з FOZZY!

Останні новини