Знаменитий пес Патрон може з’явитися на новій марці “Укрпошти”

Автор: Марія Супрун
09:52 25.04.2022

Після популярності марки із зображенням російського корабля та відомим висловом про його шлях, "Укрпошта" працює над дизайном інших марок на військову тематику.

Керівник компанії Ігор Смілянський в інтерв’ю Forbes розповів, якими вони можуть бути.

Ідей для майбутніх марок багато, серед них і знаменитий пес Патрон.

Є ще кілька варіантів. Наприклад, малюнок, присвячений ЗСУ, малюнок із цуценям, яке розміновує міну, малюнок, присвячений волонтерам, малюнок “Доброго вечора, ми з України”. Насправді є багато тем, які заслуговують на те, щоб з’явиться на марках “Укрпошти”“, – сказав він.

Які саме марки друкувати обирають українці. За словами Смілянського, на наступному тижні компанія запустить голосування для визначення малюнка для майбутнього продукту.

Нагадаємо, що цуценя, яке розміновує міни – це песик чернігівських рятувальників Патрон, який шукає вибухівки разом із саперами. Він вже став легендарним улюбленцем українців. У песика вже є своя сторінка в Instagram.

Нагадаємо, 12 квітня “Укрпошта” ввела в обіг поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді нах@й”. На церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова. Позицію морського піхотинця втілив у своїй ілюстрації Борис Грох. Одразу за ними вишикувались черги, довші, ніж за iPhone.

Днями продаж марки у відділеннях “Укрпошти” закрили. А на благодійному аукціоні марку з кораблем продали за 5 млн грн.

Останні новини