Журналіст Муждабаєв назвав самками жінок, які відмовляються захищати країну

Автор: Марія Супрун
18:52 30.12.2021

Журналіст та блогер Айдер Муждабаєв назвав жінок, які відмовляються захищати країну, самками кріпаків. Так він прокоментував обурення українок щодо запровадженого нещодавно обов'язкового військового обліку жінок.

Про це він написав у Facebook.

Жінки, які відмовляються захищати свою країну, – самки кріпаків, які хочуть продати в рабство своїх дітей”, – написав Муждабаєв.

Айдер Муждабаєв — український та російський журналіст (2008-2015 був заступником редактора газети “Московский комсомолец”), медіаменеджер та відеоблогер кримськотатарського походження. У 2015 році переїхав до України. З 23 червня 2015 року — заступник гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR. У 2016 році як кримський татарин отримав паспорт громадянина України. Даних про його службу в армії немає.

Читайте такожВлада зробила все, щоб спричинити паніку – Геращенко про військовий облік для жінок

Нагадаємо, в Україні набув чинності наказ Міністерства оборони, яки затверджено перелік спеціальностей та/або професій, які є спорідненими з відповідними військово-обліковими спеціальностями. Представниці цих сфер будуть братися на облік військовозобов’язаних, якщо вони підходять за станом здоров’я та віком (від 18 до 60 років). Записуватимуть і вагітних, і з маленькими дітьми.

Як повідомлялося, поки влада “полює” на жінок, в Києві зафіксовано понад 92% уклоністів.

Останні новини