Зеленський запросив Росію до «Кримської платформи». А в соцмережах згадали його номер в “95 кварталі”

Автор: Марія Супрун
20:45 23.08.2021

Президент України Володимир Зеленський запрошує Російську Федерацію приєднатися до Кримської платформи для спільного вироблення шляхів деокупації Криму та виправлення історичної помилки.

Про це він сказав під час завершального слова на інавгураційному саміті «Кримської платформи» в Києві.

“Російська Федерація, яка, звісно, не брала участі в нашому саміті, але який так активно в Росії обговорювали, коментували, реагували – одним словом, яка була настільки активною, що склалося враження, ніби вона – повноцінний учасник Кримської платформи. І якщо цей майданчик так її цікавить, ми запрошуємо Росію приєднатися до Кримської платформи для спільного вироблення шляхів деокупації Криму та виправлення її історичної трагічної помилки”, – сказав Зеленський.

Також він додав, що в декларації саміту, яка засуджує окупацію Криму, завжди буде рядок для підпису представника Російської Федерації. 

А тим часом, після участі президента на “Кримській платформі” у соцмережах згадали старий новорічний номер Володимира Зеленського, коли він виступав в “95 кварталі”. Тоді він пародіював президента та казав (мовою оригіналу).

“Я обещаю: в следующем году мы вернем Крым. Я, конечно, слабо в это верю, но как президент я обязан вселять в вас доверие, веру в завтрашний день, бла-бла-бла и всякую чушь”, — шуткував Зеленський.

Раніше співак Юрко Юрченко зобразив знаменитий номер з роялем (ВІДЕО).

Нагадаємо, в Києві сьогодні стартував установчий саміт “Кримської платформи” – міжнародного майданчика, започаткованого для консолідації зусиль із деокупації українського Криму.

Останні новини