За суботу і неділю дві броварські гірки “подарували” переломи і вивихи 25 дітям. Є черепно-мозкова травма

19:35 19.01.2021

Попри посилений локдаун та значний мороз, на цих вихідних  у парку «Перемога» можна було спостерігати велике скупчення людей.

Про це ідеться у повідомленні «Трибуни-Броварів».

Попри посилений локдаун та значний мороз, у кожному районі Києва   знайдеться по кілька локацій, які просто кишать дітлахами і дорослими на санках і тюбах, пакетах та досках, товстому папері та просто на своїй п’ятій точці в зимовий час. Такі ж локації має і Київщина.

Великому скупченню сприяє і дистанційне навчання, адже діти шкільного віку та студенти є вільними від занять і уроків після декількох годин онлайн навчання. 

На цих вихідних  у парку «Перемога» можна було спостерігати велике скупчення людей. Зокрема, батьків із дітьми, які спускалися з гірок. 

“Спускання на санчатах чи тарілках стало причиною значної кількості травмованих. Лише за останні вихідні – 16-17 січня – на двох гірках у парку «Перемога» травмувалось 25 дітей”, –  повідомив заступник директора Броварської  багатопрофільної  клінічної лікарні Григорій Павлін.

За інформацією медиків   одна  дитина отримала черепно-мозкову травму, 5 – травми ніг та 19 – травми рук різного ступеню тяжкості.

До слова, канатна переправа через Дніпро буде. Вже знайшли інвестора.

Останні новини