За добу українські військові знищили 8 танків та 3 літаки російських орків

Автор: Марина Максенко
09:33 26.03.2022

Окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки, порушення системи державного та військового управління.

Фото: Генштаб

Про це повідомляє Генштаб.

На Донецькому і Луганському напрямках угрупованням Об’єднаних сил відбито всі атаки росіських окупантів та завдано суттєвих втрат російським загарбникам.

“Українськими воїнами знищено 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки противника. Втрати загарбників у живій силі склали близько 170 осіб. Підрозділами протиповітряної оборони збито 3 літаки та 3 БПЛА ворога.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищило 12 повітряних цілей російських фашистів (3 літаки, 3 БПЛА, вертоліт та 5 крилатих ракет). Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченнях військ окупантів”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, що російські окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва, аби дестабілізувати суспільно-політичне становище й порушити систему державного та військового управління.

Останні новини