Вивернуті з корінням дерева та безліч зламаних гілок – наслідки негоди в Києві (ФОТО)

10:19 19.05.2020

Вчорашні сильні пориви вітру стали причиною зламаних та вивернутих з корінням дерев, розкиданого гілля і занепокоєння киян. Найбільше постраждав Деснянський район, а от Голосіївський негода оминула.

Фото: Київзеленбуд

Як повідомляє “Київзеленбуд”, комунальники до сьогодні прибирають наслідки негоди, звільняючи автошляхи та пішохідні частини доріг від уламків дерев.

Перші дзвінки про пошкоджені дерева почали надходити до аварійно-диспетчерської служби вчора о 16 год. Загалом було 17 викликів, з них про повалені дерева – 12. Працівники нарахували ще 25 повалених дерев та 18 пошкоджених на своїх балансових територіях. Найбільше постраждав Деснянський район – там впало 10 дерев, а от Голосіївський район негода оминула.

Синоптики кажуть, що травень і надалі буде примхливим, з грозами та шквальними вітрами, тож будьте обережними та дотримуйтеся правил.

 

Нагадаємо, на початку травня дощ у столиці, як зазвичай, застав зненацька міську систему відведення зайвої води. У Києві на деяких вулицях помітили цілі водоспади з брудної води, автівки стояли по вікна у калюжах, а також протікали дахи багатоповерхівок.

Останні новини