Воюють і вони: зірка серіалу “Обіцянка Богу” Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ

Автор: Оксана Тупальська
16:20 27.04

Актор Київського академічного драматичного театру на Подоліі Юрій Філіпенко склав присягу разом з побратимами та доєднався до батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр. Він також грав у серіалі "Обіцянка Богу", що транслювався на 1+1 та "Колір пристрасті".

Він боронитиме край у складі підрозділу добровольців, сформованого у перші дні повномасштабного вторгнення. У себе на сторінці в Instagram Юрій Феліпенко поділився відео, де разом з іншим побратимами складає присягу.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну актор вступив до лав одного з київських ТрО. Згодом актор активно займався волонтерством. У театрі на Подолі він грає у виставах “Хіба ревуть воли, як ясла повні?”, “Сірі бджоли”, “Імітація” та інших. У останні два роки Феліпенко знявся у 4-серійній воєнній драмі “Окуповані”.

Згодом військовослужбовець показав, як відбуваються щоденні ранкові тренування в його підрозділі. 

Ранкова зарядка ахіллесовців. Дивно що люди які зовсім далекі від спорту, кожен день дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до Бубпак «Ахіллес» , самі починають робити вправи, спочатку нас було лише 8, а зараз більш 20ти. Ефект побитих вікон, – поділився Юрій.

Батальйон ударних безпілотних авіаційних комплексів “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади був сформований з добровольців у перші дні повномасштабного вторгнення.

Вам буде цікаво почитати більше десятка матеріалів із серії “Воюють і вони”, які подготував кореспондент “Великого Києва” – про відомих людей, які добровільно пішли на фронт, щоб боронити край від російських загарбників. 

Останні новини