Випробували на “Дорогожичах”: Київ отримав потужний апарат для дезінфекції громадських місць (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
13:57 23.05.2021

Київські рятувальники отримали високоякісну техніку для дезінфекції місць громадського користування – спеціальний апарат високого тиску. Техніку одразу випробували на санітарній обробці підземного переходу біля станції метро «Дорогожичі». 

Про це інформує Департамент муніципальної безпеки КМДА.

«Незважаючи на те, що рівень захворюваності киян на COVID-19 в останні дні зменшився, ми продовжимо проводити санобробки вже новим обладнанням. Ця модель дозволяє проводити безліч різних процедур, але найпріоритетнішою функцією є можливість швидко та дуже якісно провести дезінфекцію», – зазначив директор Департаменту Роман Ткачук.

Варто зазначити, апарат високого тиску з підігрівом води HDS змонтований на автомобільному причепі, тож максимально зручний при виконанні робіт на комунальних і промислових підприємствах. Режим eco-efficiency зменшує експлуатаційні витрати і сприяє охороні навколишнього середовища.

Прилад незалежний від електромережі та водопроводу. 500-літровий бак для води та 100-літровий для дизельного палива гарантують тривалу (до 30 хв), продуктивну роботу. 

Нагадаємо, будинок художника тепер сяє: графіті відмивали кілька годин (ФОТО, ВІДЕО).

Останні новини