“Укрпошта” стала першою поштою світу, яка відкрила магазин на eBay

Автор: Марія Супрун
15:11 25.05.2022

"Укрпошта" стає першою поштою світу, яка відкриває свій власний магазин на світовому майданчику eBay. І це під час війни.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

“Не погана новина, коли твій магазин з’являється на майданчику, де присутні понад 147 млн активних покупців в 190 країнах”, – написав Смілянський.

На eBay можна замовити і марки, і футболки і інші товари з нашою символікою, а також, одночасно, допомогти Україні, бо $5 з кожного замовлення буде направлятися в благодійний фонд Укрпошти та KSE Foundation. Перелік товарів буде постійно поширюватися.

Смілянський зазначив, що ціни на зовнішніх майданчиках будуть відрізнятись. Так, набір блок марок F + листівка + конверт будуть коштувати $49.95, при цьому ціна включає в себе міжнародну доставку, а також, благодійний компонент.

Перші пару днів майданчик буде працювати в пілотному режимі, тож можуть бути невеликі «баги», які будуть швидко виправлятись.

Нагадаємо, 12 квітня “Укрпошта” ввела в обіг поштові марки “Русскій воєнний корабль, іді нах@й”. На церемонію погашення запросили автора культової фрази — Романа Грибова. Позицію морського піхотинця втілив у своїй ілюстрації Борис Грох. Одразу за ними вишикувались черги, довші, ніж за iPhone. Наразі продаж марки у відділеннях “Укрпошти” вже закрили.  А на благодійному аукціоні марку з кораблем продали за 5 млн грн. Згодом була презентована оновлена марка “Русскій воєнний корабль … ВСЬО”. Вже стартували її продажі.

Останні новини