Зустріли любов на фронті: колишня депутатка парламенту Норвегії вийшла заміж за українського воїна

Автор: Оксана Тупальська
12:43 08.05

Бойова медикиня Сандра Андерсен після початку російського вторгнення в Україну приєдналася до Інтернаціонального легіону.

Сандра Андерсен стала дружиною командира “Джабарі”.

35-річна Сандра Андерсен Ейра вступила до лав Інтернаціонального легіону територіальної оборони разом з сотнями іноземних добровольців у березні 2022 року. Вдома вона мешкала на півночі Норвегії, біля кордону з Росією. 

Підрозділ, в якому служить Сандра, був першим в Інтернаціональному легіоні, який дислокували у північні райони Києва і який допомагав їх звільняти. Брала учать у боях біля Бучі та Ірпеня, а вже потім була переведена на південний фронт країни.

Наші свідки: командир вогневої підтримки, наш побратим, проводжає мене до нареченого. Головний медик, якого я знаю ще з початку війни, ще з 36-ї бригади. Наші улюблені ДШР, наші “Мастифи”… Друзі з інших рот, батальйонів і бригад. Моя сім’я на відео. Одруження з коханням мого життя посеред війни. Боже, я так люблю цих людей… І свого чоловіка, свою команду, через війну і мир, завжди. Це було ідеально”, — прокоментувала Сандра.

Останні новини