Україну не сприймають серйозно? Бо слово керівника країни не може бути пустопорожнім

Автор: Любава Лисичкіна
21:51 27.05.2021

Саме тому саміт НАТО, де обговорюватимуть російську агресію, пройде без України.

Про це депутат Київради від “Європейської Солідарності” Леонід Ємець написав у Facebook.
На переконання депутата,  коли Президент, не зморгнувши оком, пафосно декларує речі які очевидно такими бути не можуть, його ніхто не сприймає серйозно. Бо слово керівника країни не може бути пустопорожнім.
“Наприклад, на пресконференції, Президент України, Володимир Зеленський сказав, що закон про Олігархів заборонить тим обиратись на виборах. Не заборонить. Не може. Тому що не закон, а Конституція визначає виключний перелік обставин за яких громадянин України може, або не може обиратись. Чи депутатом чи президентом. Законом це не змінити”, – пояснює депутат.
І додає, що таким чином  напрошуються два висновки:
  1. або Володимир Зелеленський, юрист за освітою, не знає Конституцію , гарантом якої він є;
  2. або йому начхати на Конституцію, гарантом якої він є і закон буде прийнятий в порушення Конституції і діятиме до оскарження в Конституційносу Суді.
“Обидва варіанти переконують всіх тих хто сприймає Україну через призму її керівництва — що з цими мати справу не варто. Саме тому саміт НАТО де обговорюватимуть російську агресію пройде без України. Не тому що нас не хочуть запрошувати. А тому, що не бачать кого запрошувати і про що з ними говорити”, -резюмує Ємець.
Нагадаємо, Володимир Прокопів сьогодні повідомив, що особняк Баккалинського вже є в реєстрі об’єктів культурної спадщини.

Останні новини