Українці перерахували на захист неба над Києвом понад мільйон гривень

12:45 10.08.2023

Пів року тому команда міського мобільного застосунку Київ Цифровий разом з військовими запустила платформу для допомоги силам ППО Києва «Безпечне небо». Суть проєкту полягає у тому, що кожен охочий може задонатити бійцям, які тримають небо столиці.

За цей час на потреби сил ППО задонатили понад мільйон гривень. Про це у своєму телеграмі написав заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку Петро Оленич.

«За цей час ми з вами зібрали 1,3 млн гривень та придбали телекомунікаційні комплекти, ноутбуки, мережеве обладнання та апаратно-програмний комплекс для літаків-винищувачів. Дякуємо за небайдужість! Не зупиняємося і продовжуємо допомагати нашим захисникам», — йдеться у його повідомленні.

Задонатити на проєкт можна всього у кілька кліків на сайті, що за посиланням. Там збирають кошти на: телекомунікаційні комплекти для ППО, мережеве обладнання, апаратно-програмні комплекси для літаків-винищувачів, ноутбуки тощо.

Нагадаємо, боксер Олександр Усик зібрав 12 мільйонів гривень на відбудову 5-поверхівки на вул. Лисенка 14-Г у рамках фандрейзингової платформи United24. У березні 2022-го цей дім сильно пошкодили ворожі обстріли. Останній поверх вигорів вщент, вогонь повністю зруйнував 10 із 40 квартир. Всі вікна та двері були вибиті, понівечена прибудинкова територія.

Останні новини