У єдності наша сила: Порошенко привітав українських волонтерів

Автор: Марія Супрун
12:56 05.12.2021

Сьогодні відзначається Міжнародний день волонтера.

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у Facebook привітав українських волонтерів – кожного, хто свідомо обрав цей відповідальний шлях та щоденно звершує великі справи для тих, хто цього потребує.

«Ми, українці, у важкі для нас часи завжди вміли самоорганізовуватися, аби допомогти країні. Так було у 2014 році, коли підступний ворог ступив на нашу землю, і нам довелося з нуля взувати та одягати розкрадену Януковичем українську армію. Так було і у 2020 році, коли пандемія поставила нас перед новими викликами, і нам слід було забезпечувати лікарні обладнаннями, а знедолені сім’ї – продуктами харчування. Так було і цього року, коли потрібно було підтримати наших військових на фронті та забезпечити їх системами відеоспостереження, приладами нічного бачення, батальйонними, бригадними пунктами спостереження», – нагадав Порошенко.

Також лідер «ЄС» додав, що у єдності наша сила.

«Низький уклін кожному волонтеру, який став надійним тилом для наших захисників на всіх фронтах. У єдності наша сила!», – переконаний п’ятий президент.

Марина Порошенко також приєдналася до привітань:

Читайте також: 5 грудня: яке сьогодні свято, прикмети і заборони

Останні новини