Суд вночі продовжив термін слідства у справі відносно Порошенка

10:03 08.07.2020

Печерський суд продовжив до 10 жовтня слідство у справі відносно п'ятого президента Петра Порошенка щодо призначення ним Сергія Семочка першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки. Термін розслідування справи щодо Порошенка мав закінчитися 10 липня. 

Про це повідомив адвокат Ігор Головань, пише Укрінформ.

Виконуючи замовлення на політичне переслідування, вони ні перед чим не зупинилися і сьогодні о пів на першу ночі суддя Батрин оголосила рішення про продовження слідства до 10 жовтня”, – сказав він.

Нагадаємо, раніше Печерський райсуд столиці переніс на 8 липня засідання щодо обрання запобіжного заходу п’ятому президенту Петру Порошенку. Суд почнеться сьогодні об 11:00.

Прокурори просять суд зобов’язати Порошенка здати паспорти для виїзду за кордон і не переміщатися територією України без дозволу слідчого.

Читайте також: Картини за гратами: на відкриття виставки Порошенків знову прийшло ДБР

Нагадаємо, нещодавно Петру Порошенку оголосили підозру – схиляння до перевищення повноважень. За даними слідства, п’ятий президент України начебто схилив військову службову особу – Голову Служби зовнішньої розвідки України до перевищення ним влади та службових повноважень. 

Всього проти Порошенка відкрили 24 кримінальні справи. 

Як повідомлялося раніше, Київрада вимагає від Зеленського припинити політичні переслідування та репресивні заходи щодо п’ятого президента Петра Порошенка, громадських лідерів, волонтерів, військовослужбовців, активістів Євромайдану. 

 

Останні новини