Сквер ім. Стуса в безпеці. Що кажуть в КМДА

10:42 02.08.2021

Сквер імені Василя Стуса, який розташований на проспекті Перемоги, 140-В у Святошинському районі, юридично захищений від забудови.

Про це зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у мережі Facebook.

За словами заступника міського голови, рішенням Київської міської ради від 13.05.2021 року до КП УЗН Святошинського району передано у постійне користування земельну ділянку площею 1,0498 га для утримання та благоустрою зелених насаджень, експлуатації та обслуговування території скверу імені Василя Стуса.

Останнім часом надходять звернення від громадян щодо загрози забудови скверу, проте така загроза на сьогодні виключена. Наразі, за даними Центру Державного земельного кадастру, земельна ділянка належить до земель рекреаційного призначення для утримання та благоустрою зелених насаджень, тому будь-яке будівництво на цій ділянці унеможливлено повністю»,

– зазначив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, нещодавно знесли паркан біля “Квітів України”.

Демонтаж проводиться у зв’язку з тим, що було анульовану контрольну картку на тимчасове порушення благоустрою, тож наразі будь-які роботи по встановленню парканів на тротуарі біля будівлі є незаконними.

Останні новини