Шмигаль дарує зіркам шоу-бізу шикарні паски. Осадча вже отримала (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
15:00 30.04.2021

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль вирішив привітати зірок шоу-бізнесу з Великоднем та розсилає їм шикарні паски в коробочці зі стрічкою.

На це звернула увагу Наталія Керечанин, яка опублікувала у Facebook скрін із соцмереж ведучої Каті Осадчої, яка вже отримала таку святкову паску від Шмигаля.

“Ось поясніть мені, навіщо Денис Шмигаль надсилає пасочку Каті Осадчій ?! Я розумію, коли бренди вітають інфлюенсерів і відомих осіб, блогерів – вони так пропагують свій продукт. А чому прем’єр надсилає? Чи може він помилився з тим, хто він є, які його завдання, і який «продукт» він має створити, і що це гроші не його підприємства, а гроші платників податків?!…і хотів надіслати цю пасочку старенькій бабусі Катерині в Маньківцях… але щось пішло не так…?!” – задалася питанням жінка.

У коментарях українці також висловлюють свою думку з приводу побаченого, здебільшого обурені.

Читайте також: Не тільки крашанки і паска. Незвичайні великодні кошики

Нагадаємо, у той час, поки в столиці України діють суворі карантинні обмеження, заступник керівника фракції «Слуга народу» і кум голови Офісу президента Микола Тищенко відсвяткував день народження своєї дружини в п’ятизірковому готелі Fairmont у центрі Києва. Святкування тривало більше п’яти годин, гості перебували без захисних масок, а вечірка супроводжувалось масштабним салютом.

Останні новини