Реконструкції бути. Марина Порошенко відвідала Центр реабілітації дітей та молоді на Подолі

19:28 22.01.2021

Лідер політичної сили «Європейська солідарність» у Київській міській раді Марина Порошенко провела виїзну робочу зустріч щодо вивчення потреби у реконструкції приміщень Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва.

Про це повідомляє “Європейська Солідарність ” у Facebook.
Відомо, що Центр функціонує вже понад 12 років.  На його обслуговуванні перебувають  діти та молодь з функціональними обмеженнями віком від 7 до 35 років. Нині на обліку в Центрі перебуває 154 особи з інвалідністю, проте загальна потреба є значно більшою, адже в районі мешкає близько 13 тисяч осіб з інвалідністю.
Проект реконструкції був розроблений ще 2 роки тому, загальною вартістю 70 мільйонів гривень. Проте реконструкція так і не почалася через відсутність фінансування роботи. Цього року, на реконструкцію Центру, в бюджеті міста було передбачено 40 мільйонів гривень.
«Ми будемо максимально сприяти, щоб такі соціальні об’єкти були в пріоритеті столиці і на базі цього закладу було створено справді сучасний Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», – наголосила Марина Порошенко під час обговорення перших    кроків для початку робіт з реконструкції закладу з представниками Подільської РДА.
Під час зустрічі були обговорені  також терміни проведення робіт.
Як відомо, нова послуга для киян з інвалідністю впроваджується за сприяння Марини Порошенко.

    Останні новини