На “Золотих воротах” відремонтували усі ескалатори

13:28 09.02.2021

Станція метро "Золоті ворота" запрацювала у звичайному режимі, відремонтовано кожен з шести ескалаторів. Вартість робіт склала майже 43 мільйони гривень.

Про це повідомив начальник “Київського метрополітену” Віктор Брагінський.

За його словами, капітальний ремонт обладнання проводиться кожні 100 – 150 тисяч кілометрів пробігу або ж кожні 10 – 11 років в залежності від типу ескалаторів.

У рамках цього ремонту було проведено заміну підшипників у двигунах та вхідних редукторах валів, оновлено настил східців, підсхідців і гребенів, бігунків та інші передбачені роботи.

Також розпочався демонтаж обладнання для проведення капітальних робіт на наступному об’єкті, а саме 4 ескалаторів станції «Лук’янівська». Початок ремонту заплановано розпочати 23 лютого 2021 року”, – відзначив Віктор Брагінський. 

Також він нагадав, що наразі триває почерговий капітальний ремонт усіх 4 ескалаторів на станції “Майдан Незалежності”. Загалом у  “Київському метрополітені” працює 122 ескалатори. 

До слова, у цьому році в Києві планують відкрити Подільсько-Воскресенський міст, дві станції метро та оновити кілька парків.

Читайте також: Термоскринінг та розпізнавання облич: у метрополітені збільшують кількість відеокамер

 

Останні новини