На Святошині “нейтралізували” дебошира, який з ножем кидався на перехожих

Автор: Галина Ворона
11:51 30.05.2023

У Святошинському районі чоловік бігав вулицею з ножем, чіплявся до перехожих, ображав їх та погрожував. Поліцейські затримали дебошира та порушили кримінальне провадження. Хулігану загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

Як розповіли у поліції Києва, інцидент стався біля магазину на вулиці Якуба Коласа у Святошинському районі.

Місцева мешканка повідомила на спецлінію 102, що невідомий чоловік чіпляється до людей та розмахує ножем. За декілька хвилин на місце прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

По прибуттю правоохоронці затримали дебошира та відібрали у нього ніж, аби запобігти тяжким наслідкам, адже чоловік поводив себе вкрай агресивно.

Опитавши свідків та очевидців події поліцейські з’ясували, що 45-річний киянин чіплявся до перехожих, ображав, провокував конфлікти та кидався на них з ножем.

Дебошира затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Читайте також: 54-річного киянина затримали за розбещення 12-річної школярки  

Нагадаємо, у Києві поліцейські затримали чоловіка з гранатою.

Останні новини