На фронті загинув відомий видавець та журналіст Володимир Чеповий

Автор: Галина Ворона
10:29 22.06.2022

На фронті загинув гендиректор видавництва "Блінц-інфо" та шеф-редактор журналу "Бізнес", автор проекту "Бізнес 100". Володимир Чеповий.

Про це повідомила речниця заступника голови КМДА Людмила Шикота.

Енергійний, веселий, активний Володимир Чеповий. Такий ініціативний, відкритий, такий живий завжди”… – додала вона.

За інформацією керівника Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталія Кулика, Володимир Чеповий пішов на фронт добровольцем ТРО і загинув у перші тижні червня. Тіло лише вчора ідентифікували.

Кулик називає Чепового “візіонером, мотиватором, проповідником”, який “постійно створював середовища довіри та соціального бізнесу”.

Але його ідеї випереджали свій час. Бізнес лише зараз, з початком масштабної війни, наблизився до розуміння такого повороту”, – зазначає він.

За даними Національної спілки журналістів України, Володимир Чеповий уже 34-й медійник, який загинув з часу повномасштабного російського вторгнення у 2022 році.

“Великий Київ” висловлює щирі співчуття колегам, рідним та близьким Захисника. Вічна пам’ять та шана Герою!

Володимиру Чеповому було 55 років. Родом він із села Цимбалівка Хмельницької області, жив у Києві. З 1990 року Чеповий був співзасновником видавництва “Бліц-Інформ”, яке видавало низку газет та журналів: “Бізнес”, “Ділові Новини”, “Наталі”, “Капітал” та інші. У 2002 році Чеповий з партнерами започаткував новий проект – видавництво “КАРАВАН-Медіа”, який почав випускати журнали “АрхІдея” та “Караван Історій – Україна”.

У 2005 році Чеповий обіймав посаду керівника служби Державного секретаря України. Після Помаранчевої Революції випустив книгу “Я прокинувся щасливим”, де описував усі події початку 2000-х років в Україні. Пізніше він став співзасновником та очолив “Медіа Інвест Груп”. З 2014 року  був шеф-редактором журналу “Бізнес” і обіймав посаду генерального директора видавництва “Бліц-Інформ”.

Читайте також: Згоріла техніка і майже всі речі: музикант Сашко Положинський опублікував фото з фронту 

Нагадаємо, в бою на Харківщині загинув відомий київський активіст Роман Ратушний.

Останні новини