Квартира вигорає за 7 хвилин: машина Арестовича півтори години блокувала роботу пожежників

Автор: Галина Ворона
17:14 26.04.2021

Позаштатний радник керівника Офісу президента Олексій Арестович так припаркував свою автівку, що рятувальники ДСНС не могли півтори годити дістатися до місця умовної пожежі. Сталося це під час навчань у ЖК "Амурський" у Києві.

Про це розповіли у випуску “ЗупиниЛося”, чергову серію якого знімали у Голосіївському районі на вулиці Михайла Ломоносова, де місцеві жителі організували навчання за участю ДСНС.

Спецавтівки пожежників мали проїхати дворами до місць умовного загоряння, але зробити цього не могли через запарковані з порушеннями ПДР машини.

Одним з порушників виявився Олексій Арестович – його позашляховик заважав проїзду спецтранспорту, а водій не залишив навіть контактного номера під склом, за яким з ним могли б зв’язатись.

Доки інші герої парковки прибирали свої автівки, розчищаючи дорогу для спецтранспорту ДСНС, машина Арестовича стояла на місці. Її довелося об’їжджати, та через неї рятувальникам не вдалося дістати своє обладнання.

Коли Арестович все ж вийшов на вулицю та почав відганяти машину, до нього підійшов активіст та ведучий Костянтин Андріюк. Під час спілкування з ним Арестович визнав своє порушення, однак відкинув всі аргументи про те, що квартира вщент згорає приблизно за 7 хвилин, а він заважав проїзду спецтранспорту протягом 90.

За словами Арестовича, зазвичай він паркує машину та залишає під склом номер телефону, але цього разу нібито поспішав.

До слова, найчастіше плюють на правила ПДР і залишають машини де прийдеться представники провладної фракції “Слуга народу”. Запаркованим на зебрі бачили авто глави фракції “Слуга народу” Давида Арахамії – його за це просто оштрафували. А от автівку його колеги по фракції за таке ж порушення евакуювали. Таку ж недбалість до правил продемонстрував Микола Тищенко.

Нагадаємо, у столиці з 5 квітня стали безкоштовними усі  350 комунальних парковок (КАРТА).

Останні новини