Гроза в Києві: комунальники почали чергування на місцях можливих підтоплень

Автор: Володимир Хлєбников
14:13 21.06.2022

Бригади гідрослужб «Київавтодору» розпочали чергування на місцях можливих підтоплень перед початком прогнозованих опадів у столиці.

Чергування проводяться, зокрема, на вул. Олени Теліги біля тунелю та під Каховськими шляхопроводами поблизу станції метро «Лівобережна». 

До робіт залучено 23 одиниці техніки гідрослужби. Загалом «Київавтодор» має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очищення системи зливової каналізації. Серед них мотопомпи, гідромонітори, насосні станції“, – йдеться у повідомленні комунальної корпорації.

Нагадуємо, у Києві сьогодні вдень, 21 червня, очікується гроза. Міська влада закликає мешканців бути обережними та у разі сильного вітру триматися якомога далі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки.

Читайте також: Київ оговтується після негоди: поламані дерева прибирають, світло повертають

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо слід негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103. У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Тим часом мешканці Київщини у соцмережах повідомляють про смерч та сильну зливу: 

Раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що на Київ насуваються грози.

Останні новини