Готувалися півроку. У столичному парку ожили мультяшні герої (ФОТО)

Автор: Тетяна Сененко
15:59 04.06.2021

35 тисяч квітів, 3 композиції з мультгероями - Губка Боб та його друг Патрік, містечко зі смурфами, а також острів Angry birds з Чаком та Редом у парку «Перемога» готові зустрічати відвідувачів.

На центральній алеї парку оселилися Губка Боб та його друг Патрік. Хатинка-ананас, в якій живе герой, збудована із дерев’яних кругляків, розповіли у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд».

«Свій острів у парку „Перемога“ отримали Angry birds, червоний Ред та жовтий Чак. А смурфики розбили ціле містечко з вітряком, колодязем і власними городом, на якому ростуть справжні кабачки, перець, помідори, соняшники, декоративні полуниця та капуста» — розповідають зеленбудівці.

Для створення композицій комунальники Дніпровського району висадили чорнобривці, колеуси, бегонії, агератум, петунії, сеткреазію, пеларгонії, хлорофіту. Деякі конструкції сягають до 2,5 метрів.


Підготовка до виставки квітів, тобто від розробки теми до висадження квіткових композицій, зайняла майже пів року. Протягом літа виставку заселять нові герої — Баранчик Шон та Октанавти.

Читайте також: Символ єднання: у парку на Троєщині з’явиться альтанка у кримськотатарському стилі

Останні новини