Фото з Бастою: футболісти збірної України потрапили в скандал

Автор: Марія Супрун
16:23 14.07.2021

Футболісти збірної України Віталій Миколенко та Роман Яремчук потрапили у скандал - вони зробили та виклали фото з російським репером Бастою (Василь Вакуленко), який відомий як Баста. Це викликало обурення користувачів.

Світлину опублікував Миколенко в сторі Instagram. Вона зроблена в Туреччині, куди поїхали відпочивати футболісти після Євро-2020.

Користувачі в мережі обурені, бо російський репер тривалий час був під забороною в’їзду в Україну. Баста підтримує режим Володимира Путіна та окупацію Криму, виступаючи на окупованому півострові. Репера нещодавно хотіли внести до «чорного списку» через гастролі в Криму.

Українські вболівальники пишуть, що не очікували такого вчинку від тих, хто ще зовсім недавно співав український гімн на футбольному чемпіонаті Євро-2020 і представляв Україну.

Також одесский активист Сергей Стерненко написав, що йому соромно за спортсменів: “дякуємо, що хоч з російськими солдатами не фотографуються поки”.

Як повідомлялося, українські боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик подарували скандальному російському реперу Басті фірмову кепку та футболку.

Нагадаємо, раніше із Fozzy Group звільнили шанувальника Басти, який облив брудом українців.

Останні новини