Дві родини постраждалих від авіатрощі броварчан будуть лікуватися за кордоном

Автор: Любава Лисичкіна
01:34 22.01.2023

На сьогодні у Броварській лікарні перебувають 6 постраждалих — це два хлопчики, дві виховательки, помічниця виховательки та вагітна жінка. Їхньому життю нічого не загрожує.

Про це в соцмережах повідомив міський голова Ігор Сапожко.

За його інформацією, 19 січня дві родини постраждалих, які перебували в опіковому центрі Києва, поїхали на лікування за кордон. Це Оксюти Надія (мама), донька Аліса та Дереки Сергій (тато) та донька Аня. Зараз вони  знаходяться в одній з клінік Львова, готуються до перельоту в Австрію.

Також, за словами Сапожка, готуються до виїзду з Київського опікового центру Бреус Олена (мама) з донькою Олександрою та Ющенко Анна.

Крім того, додав мер, залишаються в Київському опіковому центрі до остаточного рішення лікарів Бондарчук Ірина з донькою Владиславою та Людмила Мотас — бухгалтер садочка.

«Їх теж готові прийняти за кордоном після остаточного вердикту медиків. Транспортування та переліт до Австрії постраждалих знаходиться під контролем Міністерства охорони здоров’я України та особисто міністра Віктора Ляшка», – розповів мер.

Нагадаємо,Кабмін створив урядову комісію з розслідування причин авіакатастрофи у Броварах. Там, 18 січня, впав гвинтокрил ДСНС –  між дитячим садком та житловим будинком. На місці виникла масштабна пожежа. СБУ розглядає три версії авіакатастрофи у Броварах, в тому числі, умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

У результаті авіакатастрофи  загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС України Юрій Лубкович, заступник керівника Патронатної служби МВС України Тетяна Шутяк, начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький.

Останні новини