ДТП на Одеській трасі біля Чабанів: майор поліції за кермом Ravon “вклав” на бік вантажівку

Автор: Галина Ворона
15:26 08.09.2021

Поліція Київщини встановлює обставини ДТП за участі працівника поліції, яке трапилось вдосвіта під Києвом.

Як розповіли правоохоронці, легковик Ravon, за кермом якого перебував 35-річний майор, сьогодні близько 4 години ранку зіткнувся з вантажівкою DAF на 14-му кілометрі траси Київ-Одеса у селищі Чабани.

В результаті зіткнення поліцейський отримав тілесні ушкодження та наразі перебуває у реанімації, у нього відібрали зразки крові для проведення відповідних експертиз.

Наразі, кажуть у поліції, факт алкогольного сп’яніння у жодного з учасників ДТП не підтвердився.

Також відомо, що обидва транспортні засоби рухалися з ввімкненим світлом фар.

На місці події працюють слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції, працівники управління головної інспекції поліції Київщини та ДБР.

Водночас користувачі соцмереж оприлюднили відео зіткнення. За їхніми словами, легковик виїхав на перехрестя із великою швидкістю на червоний сигнал світлофору.

Оновлено. Згодом у поліції повідомили, що станом на 16:00 майор поліції, який постраждав у ДТП, знаходиться у вкрай важкому стані. У нього переломи хребта, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Під Києвом водій Mercedes заснув за кермом та зіткнувся з поліцейськими (ФОТО) 

Нагадаємо, в Києві блогерка на Lexus порушила правила та тікала від поліцейських (ВІДЕО)

Останні новини