Для догляду за сквером Небесної Сотні шукають спеціаліста

Автор: Марія Супрун
15:22 05.05.2021

Поки «Сквер Небесної сотні» не передали в комунальну власність міста, необхідно забезпечити належні умови для його функціонування. Тому для догляду за сквером шукають садівника.

Про це розповіла координаторка створення скверу, депутатка Київради Євгенія Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, спеціаліст має доглядати за сквером, поки земельну ділянку не передадуть на баланс КО «Київзеленбуд».

“Шукаю садівника для скверу Небесної Сотні. Робота на 5 місяців, потрібно поливати, косити траву, бути ФОП і любити свою справу! Радьте, пишіть в особисті — розповім про деталі! Вже потрібно починати роботу!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова громадської організації «Місто-сад», депутатка Київради Євгенія Кулеба стала ініціаторкою проєкту рішення, який передбачає передачу земельної ділянки на баланс «Київзеленбуду». Передача скверу «Сквер Небесної сотні» у комунальну власність ініційована з метою завершення благоустрою скверу, встановлення освітлення, налагодження системи прибирання та поливу. Профільні комісії вже підтримали це рішення, на черзі – винесення цього питання на розгляд депутатів Київради під час пленарного засідання.

Раніше, за результатами судових процесів земельну ділянку площею 0,2549 га, де розташовується сквер, вдалось повернути у державну власність

Останні новини