Любочка ходить по колії 2 метри, Чада боїться вийти з кута: навідайтеся до ведмедів на Київщині

Автор: Любава Лисичкіна
18:51 07.05

Чотири ведмеді і вовчиця так чи інакше, постраждали від дій людини. І у ведмежому притулку "Біля скеля" наразі відбувається їх адаптація до нормального життя.

Про це йдеться у дописі Диана Фурзікова.
Притулок  в селі Чубинське розташований на території кінно-спортивного клубу Магнат. За словами авторки допису, це  притулок для тих нещасних тварин, яких неможливо випустити на волю, але можна дати їм гідне, спокійне, сите життя.
“Екскурсію провели тільки для нас (більше бажаючих не було). Працівники – люди, закохані в свою справу. Говорили про тварин з такою ніжністю, жалем і болем (тваринки дійсно постраждали від жахливих умов утримання в цирках, шапіто і ресторанах).Тому якщо є трохи часу у вихідний день – приїдьте і підтримайте цю локацію”, – говорить Фурзікова
Вона зауважує, що дуже боляче дивитися, як ведмедиця Любочка ходить по колії 2 метри туди-сюди, бо така була її клітка в минулому житті, а ведмедиця Чада боїться вийти зі свого кута, бо її життя було обмежено цирковою кліткою 1*1 метр.
Вхід зовсім не дорого – 100 грн з дорослого, 50 грн з дитини. І це не про розваги, а про допомогу тваринкам і про милосердя до них.
До слова, для ведмедів у КиївЗоо облаштували нові природні вольєри: приходьте подивитися на клишоногих велетнів.

Останні новини