Дівчинка з Бучі, яка збирала гроші на оранжерею, віддала їх на дрон

Автор: Любава Лисичкіна
19:35 03.08.2022

Про мрії дівчинки знала королева Англії Єлизавета, яка надсилала їй листа- запрошення, аби здійснити її бажання і за перемогу у міжнародному конкурсі вручити мікроскоп.

Як повідомляється, два роки поспіль Анастасія Прокопчук була стипендіаткою Бучанського міського голови Анатолія Федорука за свої наукові та дослідницькі здобутки.
Настя мала заповідну мрію: вона хотіла на заощаджені гроші (стипендію голови) побудувати у саду велику прозору оранжерею для диких рослин різних континентів світу, щоб доглядати за ними.
«Натомість прийшла війна, зруйнувала долі та мрії. Усі такі різні мрії перетворилися на спільне для усієї країни “ДО ПЕРЕМОГИ!” Тож на усі заощаджені кошти -24 тисячі гривень, вона вирішила купити дрон для хлопців, що як тато, боронять нашу землю від рашистської нечисті»,- написала у Фейсбук  мама дівчинки, відома зоозахисниця Марія Микитюк.
Зазначивши, що вірить в те, що обов’язково збудується оранжерея та справдяться мрії усіх українських дітей, але спочатку слід працювати на спільну мрію.
До слова, у розбитому росіянами селі на Київщині знайшли нові символи стійкості (ФОТО).

Останні новини