ЗСУ його знищать. В ОПУ прокоментували можливий “візит” Кадирова на Київщину

Автор: Володимир Хлєбников
22:21 13.03.2022

Якщо перебування глави Чечні Рамзана Кадирова під Києвом буде підтверджено, то Збройні сили України знищать його.

Про це заявив радник очільника Офісу президента Олексій Арестович.

Зараз перевіряється інформація. Вірна чи ні, але є інформація, що вчора його бачили у Грозному (столиця Чеченської Республіки, – прим. “ВК”). Але за добу можна і під Київ переїхати. Проте, його поява нічого не вирішує. Буде інформація – знищимо. Не встановимо інформацію – знищимо наступного разу“, – сказав він в ефірі телемарафону UAРазом.

Таким чином Арестович прокоментував відео у соцмережах, в яких повідомляється про перебування глави Чечні у Київські області.

Відео (див. далі) з Кадировим, який погрожує “бандерівцям” раніше 13 березня оприлюднили декілька джерел, зокрема  радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Знаходиться на околицях Іванкова, де ховається по підвалах від нашого спецназу і незабаром збирається повернутися до Росії“, – прокоментував Геращенко відео.

Читайте також: Б’ють своїх, щоб не тікали: окупант створює під Києвом загороджувальні загони із кадирівців

На запису Кадиров заявляє, що українцям не буде жодної милості. Один з його російськомовних рашистів (ймовірно, це Данило Мартинов) звітує про захоплення так званими кадирівцями дитячого садочка на Київщині. Все відбувалося на фоні полотна із зображенням батька нинішнього глави Чечні Ахмата Кадирова.

Спочатку інформація про візит Кадирова до Київської області була опублікована на сайті ЧДТРК «Грозний». Втім, пізніше цей матеріал з сайту телекомпанії зник, зазначає видання “Кавказский узел”.

Також видання зазначає, що встановити де саме голова Чечні перебуває, і коли він туди прибув, з відео неможливо.

Оновлено 22.53. Згодом Кадиров, пристрасть якого до піару в соцмережах добре відома, відреагував на заяву Арестовича. Втім, вийшло якось не дуже переконливо:

Раніше українська розвідка повідомила, що кадирівці розстріляли 12 поранених росіян у Бородянці.

Останні новини