Жінка до крові побила дівчину парасолькою в ТРЦ Ocean Plaza (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Марія Супрун
14:54 27.08.2021

В столичному ТРЦ Ocean Plaza стався прикрий інцидент. Неадекватна жінка напала на дівчину через те, що вона нібито заважала їй пройти, та до крові побила парасолею.

Про інцидент дівчина Кристина Руденко розповіла на своїй сторінці в Instagram, а також опублікувала фото та відео.

За словами постраждалої, в цей день вона прогулювалася по торговому центру. Коли дівчина трохи забарилася біля ескалатора, її штовхнула в спину незадоволена жінка.

“Я зупинилася перед заходом на ескалатор. Ця жінка, разом з чоловіком, напевно, йшли позаду мене, тому що я відчула тільки сильний поштовх і фразу: “Ти стоїш або ти йдеш?”. Я пропустила цей момент й коли ми спустилися вниз, то пішли швидше, я обернулася подивитися на дівчину, на що почула фразу: “Що ти дивишся на мене? Що, сказати мені щось хочеш?”. Я відповіла, що хочу і дивлюся”, – розповіла дівчина.

Але на цьому все не закінчилася. Жінка підбігла й штовхнула дівчину прямо в скляні двері. Дівчина сказала, що жінка неадекватна, але це ще більше розлютило нападницю, вона вихопила у дівчини парасольку й почала жорстоко бити її по обличчю. На фото можна побачити як краплі крові забруднили одяг дівчини, телефон, а сама паросолька майже вся у крові.

Кристина викликала на місце поліцію й швидку допомогу, але нападниця вже зникла. Втім, дівчина збирається її знайти, щоб жінка відповіла за свої дії. Дівчина опублікувала фото жінки, яка причетна до побиття. До слова, в коментарях до посту дівчини користувачі зазначають, що раніше ця жінка вже потрапляла в подібні інциденти.

Нагадаємо, неадекват на електросамокаті в центрі Києва: наїхав на людей та ще й погрожував (ВІДЕО).

Останні новини